Πάντα Δίπλα σε Κάθε Ανάγκη

Με γνώμονα τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, η ΔΙΑΚΟΝΙΑ διεξήγαγε μια μεγάλη ποικιλία δράσεων το χρονικό διάστημα μεταξύ 12 με 14 Ιουνίου.

Στα πλαίσια αυτών, στις 12/06 και 13/06 διεξήχθησαν από τη ΔΙΑΚΟΝΙΑ καλοκαιρινές γιορτές για τους ωφελούμενους των δομών «Παράρτημα Α.με.Α. Δυτικής Αθήνας» και «Παράρτημα Α.με.Α Ανατολικής Αθήνας/Δομή Μελισσίων», στις οποίες φιλοξενούνται άτομα με πολλαπλά προβλήματα, όπως νοητική αναπηρία, άνοια, κινητικές αδυναμίες κ.α. Οι καλοκαιρινές δράσεις περιελάμβαναν ζωντανή μουσική και χορό, ενώ κατά τη διάρκειά τους μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα στους ωφελούμενους.

Την Παρασκευή 14/6, με τη χρήση του οχήματος το οποίο ευγενικά προσέφερε η εταιρεία AVANCE, η ΔΙΑΚΟΝΙΑ στάθηκε για μια ακόμη φορά στο πλευρό των πληγέντων από τις φονικές πλημμύρες της Θεσσαλίας, προσφέροντας 35 δέματα με είδη ρουχισμού και τροφίμων στους κατοίκους του χωριού Μεταμόρφωση Καρδίτσας.

Η υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης διευκολύνθηκε επιπλέον με τη προσφορά δωρεάν διέλευσης του οχήματος της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ από τα διόδια τα οποία διαχειρίζεται η εταιρεία ΝΕΑ ΟΔΟΣ / ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ

Την ίδια ημέρα στις 18:00 η ΔΙΑΚΟΝΙΑ έλαβε μέρος ως φορέας άμεσα συνδεδεμένος με τον εθελοντισμό στο Skywalker Plus Festival Βόλος, ένα πολυθεματικό φεστιβάλ με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για τον εθελοντισμό, μουσική, διάδραση και επιδείξεις, ενημερώνοντας και ευαισθητοποιώντας εκατοντάδες συμπολίτες μας στις αξίες του εθελοντισμού και τα κοινωνικά ζητήματα της παιδικής κακοποίησης και εγκατάλειψης.

Εκτιμώντας ιδιαιτέρως την κίνηση αλληλεγγύης των δύο εταιρείων κατά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, θεωρούμε υποχρέωσή μας να τις ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθειά τους στην ενίσχυση της προσπάθειας της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ να στέκεται Υπεύθυνα και με Ασφάλεια, Πάντα Δίπλα σε Κάθε Ανάγκη.