Παρουσίαση του έργου της “Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών” στο Ekali Club

Το έργο της “Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών” και η ιδιαίτερη συμβολή της στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών αναδείχθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε η εταιρεία Global Sustain στο Ekali Club, με αφορμή τη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της “Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών” κ. Αθανάσιος Κοντογιάννης παρουσίασε συνοπτικά τη 15ετή προσφορά των εθελοντών της “Διακονίας” προς τους μοναχικούς ασθενείς (ενήλικες και παιδιά) οι οποίοι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Αττικής. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πρόγραμμα ψυχαγωγίας που υλοποιείται για 3η χρονιά στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών, όπου οι εθελοντές κλόουν και εμψυχωτές της “Διακονίας” προφέρουν τη χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται.

Το συγκεκριμένο έργο, συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους του κοινού στην ηλεκτρονική ψηφοφορία που διοργάνωσε η Global Sustain  στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος χρηματοδότησης της εταιρείας.

Ευχαριστούμε πολύ τον Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain κ. Μιχάλη Σπανό και όλα τα στελέχη της εταιρείας που στηρίζουν το έργο μας.